Aska svolge un ruolo di documentazione e di valorizzazione del patrimonio culturale e territoriale di una Toscana lontana dai "luoghi comuni"

 

Vademecum de cucinae toscanae, Recipe Booklet of tuscan gastronomy (English edition)

Autore Tatiana Battaglia, Lorella Ferretti, Elena Laura Francescani, Maria Teresa Volpi.
Codice ISBN: 88-7542-073-4
Anno 2006
Pagine: 88
Formato 12x22 cm
Argomenti Eno-gastronomia.
Contributi AGEA snc ().
Prezzo € 7,00
"Tuscanity and tradition": the primary ingredients for eating well.
Tuscany, a region where nothing can be said with simple words.
Here it is the hamlets, art, culture, history and traditions are that reign.
Visitors to Tuscany are curious people, looking for the real passions and emotions that this territory is still able to give.
Therefore another art has to be included amongst tuscan peculiarities and this is "the art of experiencing emotion".

Scarica il PDF della scheda
 
Ricerca
Nome autoreCognome autore
 
TitoloArgomento
 
Anno
 
Itinere
Il territorio tra arte, storia, cultura e tradizioni
Viaggio in Italia
Collana dedicata al cinema
Exploro Bike
Turismo in bicicletta



 
 

Inprogress Srl - Consulenza e Servizi per il Territorio | Via Nazionale 17 - 50123 Firenze | Tel/Fax 055 2654524 | info@askaedizioni.it - www.askaedizioni.it | P.IVA 05106840480

Privacy Policy